eTwinning

08.12.2020 393

eTwinning, iletişim kurmak, işbirliği yapmak, projeler geliştirmek, paylaşmak; kısacası Avrupa'daki en heyecan verici öğrenme topluluğunu hissetmek ve bu topluluğun bir parçası olmak için, Avrupa ülkelerindeki katılımcı okullardan birinde çalışan personele (öğretmenler, müdürler, kütüphaneciler v.b.) yönelik bir platform sunmaktadır. 2005 yılında Avrupa Komisyonunun öğrenme Programının ana hareketi olarak başlatılan eTwinning, 2014 yılından bu yana AB Eğitim, Öğretim, Gençlik ve Spor programi olan Erasmus+'a, sıkı bir şekilde entegre edilmiştir. eTwinning'in en önemli unsurlarından biri; öğretmenler, öğrenciler, okullar, ebeveynler ve yerel yetkililer arasındaki işbirliğidir. eTwinning'te, öğretmenler birlikte çalışır ve öğrencileri için aktiviteler düzenlenler. Aktif bir roller vardır, etkileşimde bulunurlar, araştırma yaparlar, karar alırlar, birbirlerine saygı duyarlar ve 21. yüzyıl becerilerini öğrenirler. eTwinning projeleri, ekibin her bir üyesinin katkılarını içerir.  Kurumumuzda aktif bir şekilde eTwinning Projeleri yürütülmektedir. I Design Natural Toys / Doğal Oyuncak Yapıyorum,Web 2.0 İle İlkokuma Ve Yazma Öğretimi,Drama: Let's Play Together,Benimle Oynar Mısın ?,Let's Gıve Peace A Chance,Dünyanın Güzellikleri Benim Memleketimde ( The Beauties Of The World Are İn My Hometown ),Stem Kulübünden Stem Festivaline,Dedemin Ve Ninemin Oynadığı Oyunlar,Sekiz Ay Sekiz Değer Sekiz Şarkı Bir Konser,Türk Büyüklerimi Tanıyorum,Geziyorum Öğreniyorum Meslekleri Tanıyorum,Milli Değerimiz Bayrağımız,Un Ponte Fra I Cuorı - A Brıdge Among The Hearts,(Stem) Everyway That We Can,Stem Kulübünden Stem Okuluna.